31 Mayıs 2010 Pazartesi

Rosto yapılışı

Rosto Yapılışı

•1 tane bütün bonfile ya da kontrfile
•2 çorba kaşığı tereyağı
•tuz

Rosto Yapılışı, Rostonun Yapılışı, Rosto Yapılışları, Rosto Yapılışı

Bir tencerede terayağını eritin.Daha sonra eti ilave edin ve orta ateşte her tarafı kızarıncaya kadar da çevirin.
Sonra kapağını sıkıca kapatın, suyunu salıp tekrar çekinceye kadar çok kısık ateşte pişirin. Pişme süresi
boyunca kapağı hiç açmayın. Servis yaparken de tuz ilave edin. İşte bu kadar.
Pişme süresi: az pişmiş arzu ederseniz 35 dakika, medium için 45 dakika, iyi pişmiş için 60-70 dakika civarındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder